ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Euro 2020: Συγκινητικές στιγμές προς τιμήν του Κ.Έρικσεν στην αναμέτρηση Δανία – Βέλγιο (φώτο – βίντεο)

Euro 2020: Συγκινητικές στιγμές προς τιμήν του Κ.Έρικσεν στην αναμέτρηση Δανία – Βέλγιο (φώτο – βίντεο)

Στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης της Δανίας με το Βέλγιο ο διαιτητής διέκοψε την αναμέτρηση για να ακολουθήσει ένα λεπτό χειροκροτήματος προς τιμήν του Κρίστιαν Έρικσεν.

Η Δανία και το Βέλγιο είχαν συμφωνήσει και προαναγγείλει μία όμορφη στιγμή στο μεταξύ τους παιχνίδι για τον 2ο όμιλο του Euro 2020, ανεξαρτήτως έκβασης. Στο 10ο λεπτό της συνάντησης, το παιχνίδι σταμάτησε έστω και χωρίς να βγει η μπάλα εκτός γηπέδου, ώστε οι ποδοσφαιριστές με τους φιλάθλους να αφιερώσουν ένα λεπτό χειροκροτήματος στον Κρίστιαν Έρικσεν, το νο10 της Δανίας.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός απουσιάζει απ’ τον αγώνα λόγω της καρδιακής προσβολής που υπέστη προ ημερών στο παιχνίδι με τη Φινλανδία και όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη θα τον οδηγήσει στην τοποθέτηση εμφυτεύσιμου απινιδωτή.

Οι δεκάδες χιλιάδες φίλαθλοι που βρέθηκαν στο “Πάρκεν” της Κοπεγχάγης μαζί με τους ποδοσφαιριστές, τις αποστολές και τους διαιτητές, καταχειροκρότησαν τον Έρικσεν σε ακόμα μία εκδήλωση προς τιμήν του. Στο 11ο λεπτό ο αγώνας άρχισε ξανά, με τους Δανούς να βρίσκονται μπροστά στο σκορ χάρη στο γρήγορο γκολ του Γιουσούφ Πόουλσεν.

Λίγο πριν την έναρξη του ματς με το Βέλγιο οι Δανοί δεν τον ξέχασαν και μια τεράστια φανέλα με το «10» εμφανίστηκε στο κέντρο του Πάρκεν!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.