Euro 2020: H UEFA απειλεί με τιμωρίες όσους μετακινούν τα χορηγικά ποτά

Euro 2020: H UEFA απειλεί με τιμωρίες όσους μετακινούν τα χορηγικά ποτά

Η UEFA δεν μπορούσε να μείνει άπραγη στα όσα συμβαίνουν προσφάτως σχετικά με τους χορηγούς και την μετακίνηση προϊόντων από τους ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Μάνουελ Λοκατέλι μετακίνησαν την Coca Cola που βρισκόταν μπροστά τους, ενώ το ίδιο έκανε και ο Πολ Πογκμπά με μπύρα. Αυτά έχουν φέρει την αντίδραση των εταιρειών βλέποντας πως έχει εμφανέστατη επιρροή στα προϊόντα τους και στο όνομα της εταιρείας και η UEFA πήρε θέση.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία απειλεί με κυρώσεις (υψηλό πρόστιμο) τις ομάδες και τις ομοσπονδίες εφόσον κάποιος μέλος της αποστολής μετακινήσει κάποιο από τα χορηγικά ποτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ποιος ξέρει, ίσως η UEFA… ανταμείψει τον τεχνικό της Ρωσίας που πήγε κόντρα στο ρεύμα και ήπιε από το μπουκάλι της Coca Cola.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.