ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ολυμπιακός: Προχωρά για την απόκτηση του Φαμπιάνο

Ολυμπιακός: Προχωρά για την απόκτηση του Φαμπιάνο

Σε τελικό στάδιο φαίνεται να βρίσκονται οι συζητήσεις για την απόκτηση του Φαμπιάνο από τον Ολυμπιακό.

Ραγδαίες εξελίξεις σημειώθηκαν το βράδυ στην υπόθεση του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα, με τους Πειραιώτες, την Ομόνοια και τον μάνατζερ του παίκτη να βρίσκονται σε συνεχή επαφή.

Για την ακρίβεια, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν τις τελικές τους προτάσεις για να ακολουθήσουν οι αντιπροτάσεις από το «τριφύλλι» και πλέον εκτιμάται ότι είναι θέμα ωρών να υπάρξει κατάληξη στην υπόθεση. Χρειάζεται λίγη υπομονή ακόμα για να φανεί αν θα έχει happy end για τον Ολυμπιακό ή αν θα ναυαγήσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμμαχος του είναι, όπως έχει φανεί, ο Φαμπιανό , ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Πόρτο και Φενέρμπαχτσε. Φυσικά, οι Πειραιώτες έχουν και εναλλακτικές λύσεις στη λίστα τους. Όπως του Μπίρκι της Μπορούσια Ντόρτμουντ, αλλά και του Βάλτσικ, που ναι μεν έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη, αλλά οι παρουσίες του στο Euro με την Τσεχία ανεβάζουν τόσο το κασέ του, όσο και το επίπεδο δυσκολίας για πιθανή απόκτησή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.