ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Euro 2020: Θα φτάσουν τις 65.000 οι οπαδοί στον τελικό του Γουέμπλεϊ

Euro 2020: Θα φτάσουν τις 65.000 οι οπαδοί στον τελικό του Γουέμπλεϊ

Δημοσίευμα των Times αναφέρει ότι το «Γουέμπλεϊ» θα φιλοξενήσει έως και 65.000 κόσμο στις κερκίδες στους δύο ημιτελικός αλλά και στον τελικό του Euro 2020.

Μέχρι τώρα, το Γουέμπλεϊ φιλοξενούσε 22.500 οπαδούς στα ματς ομίλων του Euro και από τις 29/6 δύναται να γεμίσει κατά 50% (45.000), ωστόσο στα ημιτελικά και στον τελικό, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για παρουσία μέχρι και 65.000 οπαδών – ήτοι τα 3/4 της συνολικής χωρητικότητας.

Κατά πάσα πιθανότητα, οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στα εν λόγω ματς θα πρέπει να προσκομίσουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε αρνητικό τεστ κορωνοϊού.

Η βρετανική κυβέρνηση βρίσκεται σε συζητήσεις με την UEFA προκειμένου να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά, καθώς η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία θέλει να εξαιρεθούν από τους περιορισμούς κατά της πανδημίας οι 2.500 VIPs.

Υπενθυμίζεται πως στο «Γουέμπλεϊ» αναμένεται να γίνουν ακόμα ένα ματς για τους «16», οι δύο ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός της 11ης Ιουλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.