ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει το ζήτημα του τερματοφύλακα – Οι υποψήφιοι στόχοι

Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει το ζήτημα του τερματοφύλακα – Οι υποψήφιοι στόχοι

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να μείνει χωρίς βασικό τερματοφύλακα τις προσεχείς ημέρες, καθώς ο Ζοσέ Σα αναμένεται να αποτελέσει μεταγραφικό απόκτημα της Γουλβς.

Πρόθεση των πρωταθλητών Ελλάδας είναι να έχουν άμεσα τον διάδοχο του Ζοσέ Σα, πριν εκείνος αναχωρήσει για την Αγγλία.

Αυτή τη στιγμή εκείνοι που ξεχωρίζουν στην κορυφή της «ερυθρόλευκης» λίστας είναι ο Αλφόνς Αρεολά και ο Τομάς Βάτσλικ, ο οποίος βρίσκεται με την Τσεχία στο Euro 2020 και θα χρειαστεί περίπου δύο εβδομάδες για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των Πειραιωτών που τότε θα μπαίνουν στην τελική ευθεία για τα ματς του β’ προκριματικού γύρου του Champions League με την Νέφτσι Τιφλίδας ή την Ντιναμό Τιφλίδας.

Εκείνο που προκύπτει από το «ερυθρόλευκο» ρεπόρταζ είναι πως οι επόμενες μέρες θεωρούνται κρίσιμες για την έκβαση της υπόθεσης και ο Μίνο Ραϊόλα φέρεται να έχει αναλάβει προσωπικά την υπόθεση του Γάλλου τερματοφύλακα, έχοντας επαφές με την Παρί Σεν Ζερμέν για την μεταγραφή του πελάτη του.

Ο 28χρονος πορτιέρο, μάλιστα, εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην Ελλάδα, αρκεί πρώτον να του εξασφαλιστεί συμβόλαιο 4 εκατ. ευρώ και παράλληλα να έχει ρόλο βασικού στη νέα του ομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.