ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

UEFA: Άναψε «κόκκινο» στην μετακίνηση Άγγλων οπαδών στην Ιταλία

UEFA: Άναψε «κόκκινο» στην μετακίνηση Άγγλων οπαδών στην Ιταλία

Η UEFA προχώρησε στην ακύρωση όλων των εισιτηρίων Άγγλων οπαδών με στόχο την αποφυγή του ταξιδιού τους στη Ρώμη για τον προημιτελικό με την Ουκρανία υπό το φόβο της μετάλλαξης «Δέλτα».

Ραγδαίες εξελίξεις υπό το φόβο της μετάλλαξης «Δέλτα» για τον κορωνοϊό – επικρατούσα μετάλλαξη στη Μεγάλη Βρετανία, η οποία ευθύνεται για το 90% των νέων κρουσμάτων του ιού – με άμεσο αντίκτυπο στο μεγάλο προημιτελικό της Αγγλίας με την Ουκρανία, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (2/7, 22:00, ANT1).

Η UEFA αποφάσισε να μπλοκάρει τα εισιτήρια που έχουν ήδη πωληθεί σε Άγγλους κατοίκους Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και ν’ απαγορεύσει την πώληση νέων προκειμένου να μην επιτρέψει το ταξίδι τους για την ιταλική πρωτεύουσα, υπό το φόβο της εξάπλωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.