ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Euro 2020: Ο Μπόρις Τζόνσον δεν συζητά μείωση του αριθμού θεατών στο Γουέμπλεϊ

Euro 2020: Ο Μπόρις Τζόνσον δεν συζητά μείωση του αριθμού θεατών στο Γουέμπλεϊ

Ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, διευκρίνισε ότι δεν έχει σκοπό να μειώσει τον επιτρεπόμενο αριθμό θεατών στους ημιτελικούς και τον τελικό του Euro 2020 που θα φιλοξενηθούν στο ιστορικό Γουέμπλεϊ του Λονδίνου.

Οταν ρωτήθηκε επί του θέματος, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με την Καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, μετά τη συνάντησή τους, ήταν σαφής.

«Φυσικά θα ακολουθήσουμε τις επιστημονικές οδηγίες και τις συμβουλές, αν δεχθούμε κάποια τέτοια πρόταση. Αλλά προς το παρόν η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι πολύ ξεκάθαρη. Έχουμε συγκεκριμένες εκδηλώσεις που μπορούμε να τις κάνουμε με έναν πολύ προσεκτικό κι ελεγχόμενο τρόπο, υποβάλλοντας σε τεστ όλους όσοι θα πάνε εκεί», είπε.

Η βρετανική κυβέρνηση, παρά τις διεθνείς αντιδράσεις, αποφάσισε να επιτρέψει σε πάνω από 60.000 θεατές να παρακολουθήσουν από κοντά τους ημιτελικούς και τον τελικό του Euro 2020, στο πλαίσιο πιλοτικού προγράμματος για την επιστροφή στην κανονικότητα, ως προς τις δημόσιες εκδηλώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.