ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Είναι γεγονός – Ομάδα στην Ολλανδία θα πληρώσει τους παίκτες της με bitcoin

Είναι γεγονός – Ομάδα στην Ολλανδία θα πληρώσει τους παίκτες της με bitcoin

Η πασίγνωστη ολλανδική ομάδα, Άλκμααρ γίνεται η πρώτη που θα ξεκινήσει τις πληρωμές των παικτών της σε bitcoin.

Με αυτό τον τρόπο η ομάδα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Bitcoin Meester, που θα γίνει ο επίσημος συνεργάτης της ομάδας σε κρυπτονομίσματα. Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει ότι η συμφωνία ορίζει πως όλες οι συναλλαγές σε κρυπτονομίσματα θα γίνονται με bitcoin και πως σύντομα θα ξεκινήσουν οι πληρωμές των μηνιαίων απολαβών των ποδοσφαιριστών της Άλκμααρ με το γνωστό κρυπτονόμισμα.

Ο εμπορικός διευθυντής της ομάδας, Μίκαελ Κόστερ, δήλωσε σχετικά πως «η αγορά των κρυπτονομισμάτων ανθίζει, γνωρίζοντας ραγδαία αύξηση τα τελευταία χρόνια». Σημειώνεται πως η Άλκμααρ ολοκλήρωσε στην 3η θέση της κατάταξης το φετινό πρωτάθλημα της Eredivisie.Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο επαγγελματικός αθλητισμός «ανοίγει» στην αγορά των κρυπτονομισμάτων. Πρόσφατα, η Formula 1 ανακοίνωσε την έναρξη της καμπάνιας της σε συνεργασίας με το ανταλλακτήριο crypto.com.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.