ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Α.Ντρισμπιώτη: «Εκανα λάθη στη κούρσα, αλλά κράτησα δυνάμεις για το 35αρι»

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τόνισε πως έκανε ορισμένα λάθη στην τακτική

Α.Ντρισμπιώτη: «Εκανα λάθη στη κούρσα, αλλά κράτησα δυνάμεις για το 35αρι»

Χαμογελαστή έκανε την αυτοκριτική της η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη μετά το τέλος της κούρσας στα 20 χλμ βάδην.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια τόνισε πως έκανε ορισμένα λάθη στην τακτική, αλλά μετά τα μισά βλέποντας πόσο γρήγορα πάει ο αγώνας, αποφάσισε να κρατήσει δυνάμεις για το 35αρι όπου είναι το δυνατό της αγώνισμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Χαρούμενη που είμαι εδώ. Μία καλή επίδοση, αλλά όχι από τις καλύτερές μου. Είμαι καλύτερη από αυτό που έδειξα. Εκανα λαθάκια στην διαχείριση. Πήγε πιο γρήγορα από αυτό που μπορώ να βαδίσω εγώ. Προσπάθησα να μείνω κοντά , αλλά έκανα λάθος. Πιο δύσκολο το 35αρι, αλλά τα λάθη είναι καλά να γίνονται νωρίς αφού του χρόνου θα τα διορθώσω εν όψει Ολυμπιακών Αγώνων. Μετά τα μισά σκέφτηκα το 35αρι που είναι καλή κούρσα για μένα, αλλά δεν έχω κάνει την απόσταση φέτος. Η πίστα ηταν λίγο βαριά, αλλά ίσως να ήταν και τα πόδια μου. Είμαι καλά γυμνασμένη και θα κάνω καλύτερο 35αρι. Πιστεύω ότι θα τα πάω καλά» είπε η χαμογελαστή Αντιγόνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.