Α.Χαριστέας: «Γυναίκες γέννησαν στο αυτοκίνητο λόγω του γκολ μου στον τελικό του Euro 2004»

«Είχαμε συμπλοκή με οπαδούς, ήρθαν και μας χτύπησαν» είπε ο Χαριστέας

Α.Χαριστέας: «Γυναίκες γέννησαν στο αυτοκίνητο λόγω του γκολ μου στον τελικό του Euro 2004»

Ο Άγγελος Χαριστέας μίλησε στην εκπομπή Happy Day του Alpha και αποκάλυψε πως έχει υπάρξει και ο ίδιος θύμα οπαδικής βίας ενώ διηγήθηκε την ιστορία που το Euro 2004 τον έσωσε να μην χάσει πτήση για την οποία δεν είχε διαβατήριο.

Πολλά και ενδιαφέροντα είπε ο Άγγελος Χαριστέας στην τηλεοπτική εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, αφού ξεκίνησε από τις προτάσεις γάμου που δεχόταν μετά το Euro και την ομαδική επίθεση της οποίας είχε πέσει θύμα κι έφτασε μέχρι το τώρα και μία πτήση που πέταξε ενώ δεν είχε διαβατήριο χάρη σ’ ένα απόκομμα εφημερίδας.

Μεταξύ άλλων τόνισε πως το γκολ στον τελικό του Euro ήταν η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του και το καλοκαίρι εκείνο του άλλαξε τη ζωή.

Ανέφερε πως συναντάει στον δρόμο γυναίκες που του λένε πως εκείνο το βράδυ «έσπασαν τα νερά» κι έπρεπε να πάνε να γεννήσουν και δυσκολευόντουσαν από τον χαμό που υπήρχε στον δρόμο κι έτσι κάποιες γέννησαν στο αυτοκίνητο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μία μάλιστα έβγαλε το κοριτσάκι της Αγγελική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.