ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΑΕΚ: Στην προετοιμασία στην Ολλανδία οι διεθνείς

Η υπόλοιπη ομάδα το απόγευμα έχει ρεπό, ενώ την Τρίτη (04/07) είναι προγραμματισμένος φιλικός αγώνας

ΑΕΚ: Στην προετοιμασία στην Ολλανδία οι διεθνείς

Σχεδόν όλους τους παίκτες της ΑΕΚ έχει πλέον στη διάθεσή του ο Ματίας Αλμέιδα. Ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία της ομάδας και οι διεθνείς “κιτρινόμαυροι”.

Οι Αθανασιάδης, Ρότα, Μάνταλος και Τσούμπερ -όπως και ο Χρυσόπουλος- βρίσκονται πλέον στο Burgh-Haamstede και ενσωματώθηκαν στην προετοιμασία της ΑΕΚ.

Αργότερα, μέσα στην ημέρα -μιας και έρχονται με διαφορετικές πτήσεις- θα βρεθούν στην Ολλανδία οι Βίντα, Σιμάνσκι και Χατζισαφί.

Έτσι, ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει από σήμερα σχεδόν όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, μιας και θα λείπουν οι Λιβάι Γκαρσία και Ορμπελίν Πινέδα.

Οι πέντε πρώτοι έφτασαν στο ξενοδοχείο οδικώς από τις Βρυξέλλες μετά από πτήση από την Αθήνα και αφού δειπνήσουν, θα ξεκουραστούν και το απόγευμα θα βρεθούν στο γήπεδο για να πιάσουν δουλειάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμίζουμε ότι η υπόλοιπη ομάδα το απόγευμα έχει ρεπό, ενώ την Τρίτη (04/07) είναι προγραμματισμένο το φιλικό με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.