ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αιφνιδιαστική επίσκεψη του Δ.Γιαννακόπουλου στα γραφεία της ΕΟΚ

Είχε έκτακτη σύντομη συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο

Αιφνιδιαστική επίσκεψη του Δ.Γιαννακόπουλου στα γραφεία της ΕΟΚ

Η ήττα (74-62) του Παναθηναϊκού στην Λάρισα και η ισοφάριση της ημιτελικής σειράς σε 2-2, είχε πολύ έντονο «τρίτο ημίχρονο» με τους «πράσινους» να «βράζουν» για την διαιτησία της αναμέτρησης και να κάνουν έντονα παράπονα για τις συνθήκες της αναμέτρησης.

Αν και δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, ίσως το παραπάνω κλίμα να σχετίζεται με την μη προγραμματισμένη επίσκεψη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στα γραφεία της ΕΟΚ και την σύντομη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ομοσπονδίας, Βαγγέλη Λιόλιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πρωταθλητές προετοιμάζονται για τον καθοριστικό 5ο αγώνα των ημιτελικών με την Λάρισα, με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να κάνει ράμματα στο πόδι, να τίθεται εκτός προπονήσεων και να θεωρείται αμφίβολος για το ματς της Τετάρτης (08/06, 18.30).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.