ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ακόμη μια πρόταση «μαμούθ» για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Ομάδα της Σαουδικής Αραβίας του δίνει 213 εκατ. ευρώ!

Σύμφωνα με το CBS η Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας προσφέρει συμβόλαιο τριών ετών στον αρχηγό της Πορτογαλίας

Ακόμη μια πρόταση «μαμούθ» για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: Ομάδα της Σαουδικής Αραβίας του δίνει 213 εκατ. ευρώ!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και, όπως δήλωσε ο ίδιος, ψάχνει μια νέα… πρόκληση.

Ο 37χρονος σούπερ σταρ έχει πρόταση «μαμούθ» στα χέρια του για να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο μέχρι τα 40 του χρόνια.

Σύμφωνα με το CBS των ΗΠΑ η Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας προσφέρει συμβόλαιο τριών ετών στον αρχηγό της Πορτογαλίας με συνολικές απολαβές της τάξης των 213 εκατομμύρια ευρώ! Το «φλερτ» κρατάει από το περασμένο καλοκαίρι και πλέον είναι πιο έντονο από ποτέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.