Στην τελική ευθεία οι Ολυμπιακοί Αγώνες: Πότε αρχίζουν & τι θα δούμε στην τελετή έναρξης

Στην τελική ευθεία οι Ολυμπιακοί Αγώνες: Πότε αρχίζουν & τι θα δούμε στην τελετή έναρξης

Στην τελική ευθεία, έχουν μπει πλέον οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο παρά τα εμπόδια που έχουν προκύψει από την πανδημία.

Η διοργάνωση θα ξεκινήσει την Παρασκευή 23 Ιουλίου με την καθιερωμένη Τελετή Έναρξης που θα ξεκινήσει στις 14:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ1.

Τι θα δούμε στην Τελετή Έναρξης

Παραδοσιακά οι Τελετές Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων εστιάζουν στην κουλτούρα της οικοδέσποινας χώρας συνδυασμένο με ένα βασικό θέμα. Για παράδειγμα, το 2008 στο Πεκίνο το θέμα ήταν η ενότητα.

Οι τελετές έναρξης στην Ιαπωνία συνήθως εστιάζουν στον αρχαίο τους πολιτισμό, όμως το γεγονός πως το 2016 ο τότε πρωθυπουργός Σίνζο Άμπε παρέλαβε τη σημαία ντυμένος ως Super Mario μας προϊδεάζει ότι θα δούμε πολλή νέα τεχνολογία και το πόσο επιδραστική είναι η Ιαπωνία στην ποπ κουλτούρα.

Τέλος, ο παραγωγός Μάρκο Μπάλιτς έχει πει πως με κάποιο τρόπο θα υπάρξει αναφορά και στον κορωνοϊό.

Υπενθυμίζεται πως λόγω των περιοριστικών μέτρων κατά της πανδημίας η Τελετή θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών για τον κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.