ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα της Κύπρου

Ολυμπιακοί Αγώνες: Εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα της Κύπρου

Δύο κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στην κυπριακή αποστολή που συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο αρχηγός της κυπριακής αποστολής, Ανδρέας Φυλακτού, επιβεβαίωσε την πληροφορία για τα δύο κρούσματα τονίζοντας όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων πως τα δύο αυτά άτομα είναι καλά στη υγεία τους.

«Το κρατήσαμε μυστικό για πολλούς και διάφορους λόγους. Εξάλλου δεν υπήρχε καμία περίπτωση διάδοσης διότι ήταν εκτός Ολυμπιακού Χωριού και όλες οι ενέργειές μας ήταν προς το συμφέρον της όλης αποστολής. Έχουμε 2 θετικούς στην αποστολή μας.

Η διαχείριση γίνεται μεθοδικά και με υπομονή. Προσέχουμε. Τηρούμε τα μέτρα. Τα βλέπουμε όλα με σοβαρότητα. Αναμένουμε όμως τα δεύτερα δείγματα για επιβεβαίωση. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με τον ίδιο ζήλο παρόλο που και εδώ στην Ιαπωνία η μέρα έχει 24 ώρες. Οι δύο θετικοί είναι πολύ καλά στην υγεία τους», αναφέρει, στην ανάρτησή του, ο κ. Φυλακτού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.