ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τον Γάλλο Ουμπέρ θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη φάση των «16»

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τον Γάλλο Ουμπέρ θα αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στη φάση των «16»

Τον Γάλλο Ουμπέρ, Νο 28 στην παγκόσμια κατάταξη, θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να προκριθεί στους «8» του τουρνουά τένις στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Ουμπέρ παραλίγο να πέσει θύμα «έκπληξης» από τον Σέρβο Κετσμάνοβιτς (Νο 52 στον κόσμο), αλλά τελικά επικράτησε με 2-1 σετ και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Έλληνα πρωταθλητή για δεύτερη φορά. Η πρώτη φορά ήταν στο Masters του Παρισιού τον περασμένο Νοέμβριο, με τον Γάλλο να κάνει την έκπληξη και να κερδίζει τον Στέφανο Τσιτσιπά με 2-1 σετ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε εύκολα 2-0 σετ του Αμερικανού Τιαφόε για τη φάση των «32» και πέρασε στους «16».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.