ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι Αυστραλοί επισκεύασαν κανό με… προφυλακτικό! (βίντεο)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι Αυστραλοί επισκεύασαν κανό με… προφυλακτικό! (βίντεο)

Η Τζέσικα Φοξ κατέκτησε δύο μετάλλια στο κανόε-καγιάκ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Ωστόσο, πιθανότατα να μην τα είχε καταφέρει χωρίς… τη συμβολή της ομάδας της.

Με ποιο τρόπο;

Όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο, το κανό της αθλήτριας από την Αυστραλία είχε υποστεί ζημιά στην μία του άκρη, ωστόσο η επισκευή ήταν άμεση και περιλάμβανε ένα… προφυλακτικό!

«Πάω στοίχημα πως δεν ξέρατε πως τα προφυλακτικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επισκευή κανό» έγραψε η ίδια στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok και όπου διακρίνεται το… ευφάνταστο μερεμέτι.

Δεν διευκρινίζεται πάντως, αν το κανό που έφερε τη νίκη ήταν το ίδιο με την εν λόγω ευφάνταστη επισκευή!

Η Τζέσικα Φοξ ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο Ολυμπιακό τουρνουά Κανόε C1. Η Αυστραλή τερμάτισε στον τελικό με χρόνο 105.04, αφήνοντας πίσω της τη Βρετανή, Μάλορι Φράνκλιν (+3.64), και τη Γερμανίδα, Αντρεα Χέργκοζ (+6.09).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.