Νότια Αφρική – Ελλάδα 5-28: Νίκη σε ρυθμούς προπόνησης για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα

Νότια Αφρική – Ελλάδα 5-28: Νίκη σε ρυθμούς προπόνησης για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα

Με προπόνηση έμοιαζε η σημερινή αναμέτρηση της Εθνική Ελλάδος στο πόλο, που “βούλιαξε” τη Νότια Αφρική με 28-5 και συνέχισε τις εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου παραμένει αήττητη στον πρώτο όμιλο. Η Ελλάδα έχει πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά και περιμένει την τελευταία αγωνιστική των ομίλων για να μάθει τη θέση που καταλάβει και τον αντίπαλό της στα χιαστί παιχνίδια, στον δρόμο προς τα μετάλλια.

Το έργο της πάντως στα νοκ άουτ δεν αναμένεται εύκολο αφού θα αντιμετωπίσει όπως όλα δείχνουν ή τη Σερβία ή το Μαυροβούνιο με στόχο την τετράδα της διοργάνωσης. Το ματς κόντρα στη Νότιο Αφρική δε χωρά σε κριτική όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ.

Η Ελλάδα μετά το 1-1 των πρώτων λεπτών πάτησε γκάζι προηγήθηκε με 7-1 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου κι εκεί κάπου τελείωσε και η υπόθεση νίκη. Η Εθνική πόλο θα αντιμετωπίσει τις ΗΠΑ στο τελευταίο μας των ομίλων στις 2 Αυγούστου στις 5:30 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος.

Για την Ελλάδα σκόραραν όλοι οι παίκτες πλην του τερματοφύλακα Γαλανίδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.