ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μαρία Σάκκαρη: Αντιμετωπίζει την Πλίσκοβα για μια θέση στα ημιτελικά του US Open

Μαρία Σάκκαρη: Αντιμετωπίζει την Πλίσκοβα για μια θέση στα ημιτελικά του US Open

Ενώπιον μιας νέας πρόκλησης βρίσκεται η Μαρία Σάκκαρη, η οποία στις 02:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης αγωνίζεται στα προημιτελικά του US Open με αντίπαλο την Καρολίνα Πλίσκοβα και στόχο την πρόκρισή της στα ημιτελικά του αμερικανικού grand slam.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία μετά τη μεγάλη της νίκη επί της Μπιάνκα Αντρεέσκου ανέβηκε στο Νο 14 της παγκόσμιας κατάταξης και… βλέπει ψηλότερα, θα επιδιώξει απέναντι στο Νο 4 της WTA να γράψει ξανά ιστορία και να προκριθεί για δεύτερη φορά στην καριέρα της σε ημιτελικό grand slam (η πρώτη ήταν πριν από λίγους μήνες στο Roland Garros).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αγώνας με την Τσέχα τενίστρια είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 2 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) της Πέμπτης (9/09) και σε περίπτωση πρόκρισης η Σάκκαρη θα συνεντηθεί με τη νικήτρια του ζεύγους, Μπέντσιτς – Ραντουκάνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.