ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Davis Cup: Με Τσιτσιπά κόντρα στη Λιθουανία η Εθνική

Davis Cup: Με Τσιτσιπά κόντρα στη Λιθουανία η Εθνική

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα ενισχύσει την Εθνική Ελλάδας στον αγώνα με τη Λιθουανία, που θα γίνει στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου στη Χερσόνησο Ηρακλείου, για το Davis Cup.

Ο «Tsitsifast», ο οποίος βρίσκεται στο Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης, θα ηγηθεί της προσπάθειας για νίκη, που θα σημάνει και την άνοδο της εθνικής, για πρώτη φορά, στα «μεγάλα σαλόνια» του Davis Cup και συγκεκριμένα στο Group I.

Η διοργάνωση, θα διεξαχθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του LYTTOS BEACH, υπό την αιγίδα του Υφυπουργείου Αθλητισμού και της Περιφέρειας Κρήτης, αλλά και την στήριξη του Δήμου Χερσονήσου, ενώ η εθνική ομάδα θ΄ αποτελείται από τους Στέφανο Τσιτσιπά, Μιχάλη Περβολαράκη, Πέτρο Τσιτσιπά, Μάρκο Καλοβελώνη και Αλέξανδρο Σκορίλα, με προπονητή τον Δημήτρη Χατζηνικολάου και αρχηγό, τον Απόστολο Τσιτσιπά.

Η επιλογή της Κρήτης, έγινε με κριτήριο την Περιφερειακή Ανάπτυξη και την στήριξη των αθλητών/τριών της Περιφέρειας, αφού ο Στέφανος Τσιτσιπάς και οι άλλοι πρωταθλητές/τριες, πήραν τους πρώτους τους βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη, στα διεθνή πρωταθλήματα, που διοργανώνει επί δέκα χρόνια το LYTTOS BEACH.

Δυστυχώς η πανδημία του κορονοϊού, δεν επιτρέπει την είσοδο φιλάθλων, σε αριθμό που θα επιθυμούσαν η Διεθνής Ομοσπονδία (ITF), η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης και ολόκληρη η «οικογένεια» του ελληνικού τένις. Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ITF και της κείμενης νομοθεσίας, οι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία φιλάθλων, οι οποίοι δεν θα διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Όσοι προσέλθουν χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, θα πρέπει να διαθέτουν αρνητικό αποτέλεσμα μοριακού ελέγχου (PCR) 72 ωρών ή ελέγχου αντιγόνου (Rapid Test) 48 ωρών κατά της COVID 19, από πιστοποιημένο εργαστήριο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Φ.Ο.Α. ευχαρίστησε τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, τον περιφερειάρχη, Σταύρο Αρναουτάκη και την Περιφέρεια Κρήτης, που έθεσαν την διοργάνωση υπό την αιγίδα τους, καθώς και τον Δήμαρχο Χερσονήσου, Γιάννη Σέγκο και τον Δήμο Χερσονήσου για την στήριξή τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.