ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στα προημιτελικά του Kremlin Cup και στο WTA Finals

Η Μαρία Σάκκαρη προκρίθηκε στα προημιτελικά του Kremlin Cup και στο WTA Finals

Η Μαρία Σάκκαρη πέρασε στα προημιτελικά του Kremlin Cup, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την παρουσία της στο WTA Finals!

Η Ελληνίδα τενίστρια αντιμετώπιζε στη φάση των «16» του Kremlin Cup την Άννα Καλίνσκαγια. Έχοντας πάρει το πρώτο σετ με 6-2, η Μαρία ξεκίνησε ιδανικά και το δεύτερο σετ, κάνοντας μπρέικ στην αντίπαλό της.

Ωστόσο, η Ρωσίδα αθλήτρια εγκατέλειψε αμέσως μετά και έτσι η Σάκκαρη πέρασε στην οκτάδα του τουρνουά. Εκεί περιμένει τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στην Κουντερμέτοβα και τη Χάλεπ.

Ωστόσο, το πιο σημαντικό για τη Μαρία Σάκκαρη είναι ότι θα δώσει το «παρών» στο WTA Finals στη Γουαδαλαχάρα του Μεξικού, τον Νοέμβριο, εκεί όπου θα αναμετρηθεί με τις υπόλοιπες καλύτερες επτά αθλήτριες της φετινής χρονιάς!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάτι που καταφέρνει για πρώτη φορά στην καριέρα της η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που να θυμίσουμε ότι βρίσκεται στο Νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.