ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Διεκδικεί αποζημίωση από τους Αυστραλούς για την απέλαση της η Ρ.Βοράτσοβα

Διεκδικεί αποζημίωση από τους Αυστραλούς για την απέλαση της η Ρ.Βοράτσοβα

Η ιστορία της Ρενάτα Βοράτσοβα έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα αφού όλοι ασχολούνται με την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Η 38χρονη Τσέχα τενίστρια, είχε εξαφασλίσει ιατρική εξαίρεση, έπαιξε σε τουρνουά στην Αυστραλία, αλλά μετά από το ξέσπασμα της ιστορίας Τζόκοβιτς, οι Αυστραλοί ακύρωσαν τη βίζα της και αφού την έστειλαν στον ίδιο ξενοδοχείο με τον Νόλε, αργότερα την απέλασαν.

Η Ρενάτα Βοράτσοβα δεν έχει φυσικά ούτε τα χρήματα, ούτε την άνεση του Νόβακ Τζόκοβιτς και μιλώντας στην εφημερίδα “Denik” της Τσεχίας ξεκαθάρισε πως περιμένει να ασχοληθεί με το θέμα της η Tennis Australia.

Σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθεί νομικά.

«Το αεροπορικό εισιτήριο μόνο κόστισε 60.000 κορώνες (2.460 ευρώ) και ο προπονητής μου ταξίδεψε μαζί μου”, δήλωσε στην τσεχική εφημερίδα Denik. “Υπάρχουν ακόμα τα έξοδα για το ξενοδοχείο, οι προπονήσεις μου για ένα Grand Slam και τα πιθανά χρηματικά έπαθλα. Ελπίζω πως η Tennis Australia θα το αντιμετωπίσει αυτό όπως πρέπει και δεν θα χρειαστεί να λάβω νομικά μέτρα», είπε η Τσέχα.

Νωρίτερα η WTA εξέδωσε ανακοίνωση υποστήριξης για την Ρενάτα

«Η WTA υποστηρίζει και εκτιμά τις προσπάθειες του Τίλι και του Tennis Australia να φιλοξενήσει αγώνες τένις σε συνθήκες προκλητικές για όλους μας. Θεωρούμε πως όλοι οι αθλητές πρέπει να εμβολιαστούν και να βαδίζουν με την πολιτική μετανάστευσης που υπάρχουν ώστε να προστατευτούν οι κοινότητες της περιοχής στην οποία παίζουμε εμείς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι επιπλοκές που παρουσιάστηκαν τις τελευταίες ημέρες, με αθλητής να παίρνουν βίζα ή ιατρική εξαίρεση και να ακυρώνονται είναι αρνητικό. Η Ρενάτα Βοράτσοβα ακολούθησε τις οδηγίες και αφού μπήκε στη χώρα, ήταν ελεύθερη να αγωνιστεί, το έκανε και ξαφνικά ακυρώθηκε η βίζα χωρίς να έχει κάνει κάτι λάθος. Θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε με τις αρχές ώστε να λύσουμε αυτή τη παρεξήγηση», αναφέρει η WTA.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.