ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μέγα φιάσκο για τους Αυστραλούς που απέκλεισαν τον ανεμβολίαστο Ν.Τζόκοβιτς – Ο Ο.Ουμπέρ αγωνίστηκε με κορωνοϊό!

Μετά από όσα έγιναν με τον «φάκελο» Τζόκοβιτς βρέθηκε θετικός συναθλητής του!

Μέγα φιάσκο για τους Αυστραλούς που απέκλεισαν τον ανεμβολίαστο Ν.Τζόκοβιτς – Ο Ο.Ουμπέρ αγωνίστηκε με κορωνοϊό!

Ο Ούγκο Ούμπερ να είχε ετοιμαστεί να αποχωρήσει από την Αυστραλία μετά από τον αποκλεισμό του με 3-1 σετ στον πρώτο γύρο του Australian Open, από τον Ρισάρντ Γκασκέ, ωστόσο θα μείνει για λίγο καιρό ακόμη στη Μελβούρνη.

Ο λόγος;

Όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο Γάλλος τενίστας, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊού, σε σχετικό έλεγχο αμέσως μετά το παιχνίδι του στο αυστραλιανό Όπεν και θα χρειαστεί να μπει σε καραντίνα, πριν φύγει από τη χώρα.

«Βγήκα θετικός στο τεστ εξόδου (από το τουρνουά) που έκανα χθες και θα μείνω για μια εβδομάδα ακόμα σε καραντίνα στην Αυστραλία. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη και τα λέμε σύντομα», έγραψε στο instagram ο Ουμπέρ, που φαίνεται ότι αγωνίστηκε με κορονοϊό στο τουρνουά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.