ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πόλο: Θρίαμβος για την Εθνική γυναικών – Νίκησε στα πέναλτι την «χάλκινη» Ολυμπιονίκη Ουγγαρία

MVP του αγώνα αναδείχθηκε η Φωτεινή Τριχά

Πόλο: Θρίαμβος για την Εθνική γυναικών – Νίκησε στα πέναλτι την «χάλκινη» Ολυμπιονίκη Ουγγαρία

Μεγάλη εμφάνιση κι ανάλογης σημασίας νίκη σημείωσε η Εθνική Γυναικών με αντίπαλο την «χάλκινη» Ολυμπιονίκη του Τόκιο 2020, Ουγγαρία, στην πρεμιέρα των αγώνων του νέου World League.

Η ανανεωμένη ομάδα της Αλεξίας Καμμένου επικράτησε στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» της Πάτρας με 15-14 στη διαδικασία των πέναλτι και ενώ η συγκλονιστική αναμέτρηση στην κανονική της διάρκεια ολοκληρώθηκε με 11-11, καθώς σε νεκρό χρόνο ισοφάρισε η Ζέγκεντι.

Κορυφαία σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκε με πέντε γκολ η Ελευθερία Πλευρίτου. Με βάση τους κανονισμούς, η Ελλάδα πήρε δυο πόντους και η Ουγγαρία ένα, ενώ MVP του αγώνα αναδείχθηκε η Φωτεινή Τριχά.

Οι φιλοξενούμενες στην εκπνοή του ημιχρόνου πήραν διαφορά δυο τερμάτων. Στα μέσα του τρίτου οκτάλεπτου, η Έλενα Ξενάκη και η Ελευθερία Πλευρίτου έκαναν το 7-7, και λίγο αργότερα και πάλι η Ξενάκη το 8-8 για να μπούμε στο τελευταίο δραματικό οκτάλεπτο.

Με ένα καταπληκτικό τέρμα, η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη έδωσε για πρώτη φορά το προβάδισμα στην ελληνική ομάδα (9-8) και στη συνέχεια το ματς πήγαινε και πάλι γκολ-γκολ.

Το 9-9 το σημείωσαν οι φιλοξενούμενες στον π.π. καθώς είχε αποβληθεί η Ιωάννα Σταματοπούλου και η Εθνική έπαιζε χωρίς τερματοφύλακα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Βάσω Πλευρίτου έδωσε προβάδισμα 11-10 στο 3.27 από τη λήξη, για να ισοφαρίσει σε νεκρό χρόνο η Ζέγκεντι και οι δυο ομάδες να λύσουν εν τέλει τις διαφορές τους στα πέναλτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.