ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

40ος Μαραθώνιος της Αθήνας: Η Μ.Κάσσου και ο Ν.Κολιός τερμάτισαν πρώτοι στα 5 χιλιόμετρα (βίντεο)

Η 19χρονη πρωταθλήτρια για λίγο δεν κατάφερε να καταρρίψει το ρεκόρ διαδρομής που ανήκει στην ίδια

40ος Μαραθώνιος της Αθήνας: Η Μ.Κάσσου και ο Ν.Κολιός τερμάτισαν πρώτοι στα 5 χιλιόμετρα (βίντεο)

Η Μαρία Κάσσου και ο Νέστορας Κολιός, τερμάτισαν πρώτοι στα 5χλμ  του 40ου Επετειακού Μαραθωνίου Αθήνας, που χρωμάτισε τους δρόμους από το Σύνταγμα μέχρι το Παναθηναϊκό στάδιο.

Η 19χρονη πρωταθλήτρια Μαρία Κάσσου η οποία τερμάτισε πρώτη δεύτερη διαδοχική χρονιά, έφτασε σε 16.46 και για λίγο δεν κατάφερε να καταρρίψει το ρεκόρ διαδρομής που ανήκει στην ίδια.

“Ήταν ένα καλό ξεκίνημα, μια καλή πρεμιέρα. Τελείωσα πιο αργά φέτος τους αγώνες οπότε ξεκίνησα και πιο αργά τις προπονήσεις. Είναι μια περίοδος που ψάχνω τα πατήματά μου και για μένα ο αγώνας ήταν ένα μεγάλο προπονητικό τεστ. Είμαι ευχαριστημένη από την επίδοση, αν και θα ήθελα το ρεκόρ διαδρομής που έχω από πέρυσι. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη μου και λατρεύω αυτόν τον αγώνα. Η ατμόσφαιρα είναι φοβερή”, σχολίασε η αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ.

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Έλενα Μελίνα Αναστασάκης με 16.55, ενώ τρίτη ήταν η Ντενίσα Μπάλα με 17.03.

Στους άνδρες, πρώτος πέρασε τη γραμμή του τερματισμού στα 5χλμ Stoiximan που διεξήχθησαν στο πλαίσιο του 40ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας ο Νέστορας Κολιός.

“Ήταν πολύ ωραίος αγώνας, αν και κυνηγούσα από την αρχή να κάνω το ρεκόρ διαδρομής, αλλά ούτε φέτος το κατάφερα. Είμαι ευχαριστημένος από τη διαδρομή, θα συνεχίσω να έρχομαι και υπόσχομαι πως κάποια στιγμή θα σπάσω το ρεκόρ”, είπε ο αθλητής με το τέλος του αγώνα.

Ο αθλητής του ΑΓΣ Ιωαννίνων τερμάτισε πρώτος σε 14:48 και πίσω του υπήρχε μάχη ανάμεσα στον Γιώργο Κίρτση και Ορφέα Ιωάννου που τερμάτισαν σχεδόν μαζί σε 14:55.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.