ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Βραζιλιάνος αθλητής Α.Ζανέτι χαιρέτισε στρατιωτικά στο άκουσμα του Εθνικού μας Ύμνου (βίντεο)

Ο Βραζιλιάνος αθλητής Α.Ζανέτι χαιρέτισε στρατιωτικά στο άκουσμα του Εθνικού μας Ύμνου (βίντεο)

Ο μεγάλος αντίπαλος του Λευτέρη Πετρούνια, ο Βραζιλιάνος Ναμπαρέτε Ζανέτι, ο οποίος κατέκτησε τη δεύτερη θέση, απέδωσε τιμές και σεβασμό προς τον Έλληνα αθλητή.

Την ώρα που ήταν στη δεύτερη θέση του βάθρου και άκουγε τον εθνικό ύμνο της Ελλάδας, καθώς ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε και πάλι το χρυσό, χαιρετούσε στρατιωτικά.

Πιθανότατα η κίνηση αυτή να έγινε ως ένδειξη σεβασμού στον τεράστιο αθλητή Πετρούνια αλλά και στην Ελλάδα.

Ο Έλληνας αθλητής αποτελεί πλέον “μύθο” της γυμναστικής και του συγκεκριμένου αθλήματος, μπαίνει στο κλαμπ των τριών καλύτερων αθλητών στα 105 χρόνια της ιστορίας του θεσμού.

Αλλωστε οι Βραζιλιάνοι φημίζονται για την αγάπη τους προς την Ελλάδα και την αρχαία Ελλάδα και ειδικά ο νέος πρόεδρος της χώρας Ζ.Μπολσονάρου. Δεν ισχύουν τα όσα ακούγονται ότι ο Βραζιλιάνος είναι δήθεν υποχρεωμένος επειδή είναι στρατιωτικός να χαιρετίσει στρατιωτικά. Αρκούσε να σταθεί προσοχή.

Μην ξεχνάμε και κάτι άλλο. Την κίνηση του Α.Τσίπρα όταν ακούστηκε ο αμερικανικός εθνικός ύμνος στην ΔΕΘ. Τι έπιασε…

Δείτε βίντεο από την ώρα της απονομής

Ο Έλληνας αθλητής άκουσε για μία ακόμη φορά τον ελληνικό εθνικό ύμνο, με την ελληνική σημαία να υψώνεται στο πιο υψηλό σημείο και τον ίδιο στο πρώτο σκαλί του βάθρου, επιβεβαιώνοντας την παγκόσμια «κυριαρχία» του στους κρίκους.

Πριν καν μάθει την βαθμολογία του, πριν καν πάρει για 3η σερί φορά το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Λευτέρης Πετρούνιας έδειχνε με καμάρι την ελληνική σημαία στο στήθος του.

Και για ακόμη μια φορά απέδειξε ότι η αγάπη του για την χώρα και τους συμπατριώτες του, τον έφεραν στο σημείο να υπερβεί τον εαυτό του και να… ξεχάσει τους πόνους στον ώμο.

Δείτε μετά το 2.30:

Η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία συγχαίρει τον Λευτέρη Πετρούνια για το παγκόσμιο πρωτάθλημα

Συγχαρητήριο μήνυμα για τον Έλληνα παγκόσμιο πρωταθλητή, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: «Μαζί με τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη νέα παγκόσμια διάκρισή σου, σου απευθύνω και την έκφραση του ειλικρινούς μου θαυμασμού για την ανυπέρβλητη ψυχική σου δύναμη», ανέφερε για τη νέα επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια, ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Θερμά συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια, εκφράζει μέσω Twitter, και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, τονίζοντας ότι συνεχίζει να γράφει μία μοναδική ιστορία επιτυχιών και διακρίσεων.

«Ο Λευτέρης Πετρούνιας @Petrounias E συνεχίζει να γράφει μια μοναδική ιστορία επιτυχιών και διακρίσεων. Θερμά συγχαρητήρια για το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο επίπεδο!» σημειώνει ο Αλ. Τσίπρας.

Tweet για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τον Λευτέρη Πετρούνια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Δεν υπάρχει πια ρεκόρ που να μην το σπάει. Τρίτο συνεχόμενο χρυσό σε παγκόσμιο πρωτάθλημα για τον Πετρούνια, που δεν τον σταμάτησε σήμερα ούτε ο τραυματισμός του. Λευτέρη, σε ευχαριστούμε που μας έκανες περήφανους για ακόμα μια φορά!», έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.

“Η ψυχή, η θέληση και το πείσμα του χρυσού Λευτέρη Πετρούνια, τον οδήγησε πάλι στην κορυφή”, δήλωσε η Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, για την επιτυχία του Λευτέρη Πετρούνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στην Ντόχα.

«Παρά τον τραυματισμό του, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και μας έκανε χαρούμενους. Πολλά συγχαρητήρια” αναφέρει η Φ.Γεννηματά

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Τρίτο χρυσό σε παγκόσμιο πρωτάθλημα ο Λευτέρης Πετρούνιας στους κρίκους, νικώντας και τον πόνο! Ότι και να πούμε είναι λίγο γι αυτόν τον τεράστιο αθλητή που δεσπόζει στο παγκόσμιο στερέωμα με τη δουλειά και το ταλέντο του. Μπράβο Λευτέρη, έγραψες ιστορία…”, έγραψε στο twitter ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.