ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελληνικό πανηγύρι δίχως τέλος στην Άγκυρα από τα κορίτσια της Εθνικής βόλεϊ γυναικών! (βίντεο)

Ελληνικό πανηγύρι δίχως τέλος στην Άγκυρα από τα κορίτσια της Εθνικής βόλεϊ γυναικών! (βίντεο)

Μετά τη Γαλλία η Εθνική βόλεϊ γυναικών νίκησε και τη Φινλανδία με 3-1 σετ«τρελαίνοντας» το Ευρωπαϊκό βόλεϊ. Τα κορίτσια του Γκιγιέρμο Ναράνχο κόντρα σε όλα τα προγνωστικά πήραν και δεύτερη νίκη στον Α΄όμιλο που γίνεται στην Άγκυρα και με 6 βαθμούς ουσιαστικά βρίσκεται με το ένα πόδι στις «16» καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Με μία μεγάλη ανατροπή από 23-19 στο 1ο σετ χάρις τα σερβίς της Μερτέκη και την Όλγα Στράντζαλη να κάνει τεράστια εμφάνιση το εθνικό συγκρότημα πήρε μία ιστορική νίκη που είναι η δεύτερη συνεχόμενη στη διοργάνωση και η τέταρτη συνολικά στην ιστορία της στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Το κερασάκι στην τούρτα για το 26-24 του 1ου σετ έβαλε η Τζίνα Λαμπρούση που για άλλη μία φορά ήταν «άπαιχτη» στο φιλέ.

Η ελληνική ομάδα έφτασε στους 6 βαθμούς στον Α΄όμιλο, με έναν αγώνα περισσότερο είναι στην 2η θέση και κρατάει γερά την 3η θέση. Η Βουλγαρία και η Φινλανδία έμειναν καθηλωμένες στον 1 βαθμό. Βέβαια πολλά μπορούν να γίνουν τις δύο τελευταίες αγωνιστικές όπου η ελληνική ομάδα έχει δύσκολες αποστολές με την Σερβία αλλά και την Βουλγαρία σε ματς που θα κριθούν πολλά για το τελικό πλασάρισμα. Εφόσον η Εθνική ομάδα πετύχει τον άθλο της πρόκρισης θα αντιμετωπίσει ομάδα από τον όμιλο της Ουγγαρίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.