Ο Λευτέρης Πετρούνιας προκρίθηκε στον τελικό των κρίκων του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Στουτγάρδης -11 μήνες μετά την εγχείρηση στον ώμο- και ο προπονητής του, Δημήτρης Ράφτης, βάζει… ψηλά τον πήχη.

Το χρυσό μετάλλιο, ο τέταρτος συνεχόμενος παγκόσμιος τίτλος και μόνο αυτός, θα είναι ο στόχος του Λευτέρη Πετρούνια στον τελικό των κρίκων στην Στουτγάρδη, σύμφωνα με τον προπονητή του, Δημήτρη Ράφτη, ο οποίος περιμένει από τον 28χρονο αθλητή – φαινόμενο να ξανακάνει αυτό που γνωρίζει καλά: Να κερδίζει όλους τους αντιπάλους και όλα τα εμπόδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχολιάζοντας την εμφάνιση των Ελλήνων αθλητών στον προκριματικό του παγκόσμιου πρωταθλήματος ενόργανης, ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε αρχικά στους δύο άλλους αθλητές της Εθνικής, τους οποίους συνεχάρη για την πολύ καλή προσπάθειά τους, παρότι το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό: Ο Νίκος Ηλιόπουλος συγκέντρωσε 78,032 β. στο σύνθετο ατομικό και αναμένεται να μείνει εκτός Ολυμπιακής λίστας για τέσσερις-πέντε θέσεις και μόλις 0,700 β., μετά τη διανομή των επιπλέον εισιτηρίων στους επιλαχόντες, ενώ ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης κατετάγη 18ος στους κρίκους με 14,133 β.