Εύκολη επικράτηση του Ν.Τζόκοβιτς κόντρα στον Σ.Τσιτσιπά – Εντυπωσιακή ρεβάνς από τον Σέρβο μόλις σε 59 λεπτά

Εύκολη επικράτηση του Ν.Τζόκοβιτς κόντρα στον Σ.Τσιτσιπά – Εντυπωσιακή ρεβάνς από τον Σέρβο μόλις σε 59 λεπτά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν παρουσίασε τον… καλό του εαυτό και ηττήθηκε εύκολα από τον Τζόκοβιτς στον προημιτελικό του Masters στο Παρίσι με 2-0 σετ (6-1, 6-2) με συνέπεια να αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Ούτε μία ώρα (58 λεπτά για την ακρίβεια) δεν κράτησε η… μάχη μεταξύ Τσιτσιπά και Τζόκοβιτς στον προημιτελικό του Masters στο Παρίσι αφού ο Σέρβος (νούμερο 1 στον κόσμο) επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ (6-1, 6-2) του Έλληνα τενίστα που εμφανίστηκε κουρασμένος και αρκετά “βαρύς” στο ματς. Τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (νο 27 στον κόσμο) που νίκησε με 2-0 (6-2, 7-5) τον Χιλιανό, Κρίστιαν Γκάριν θα αντιμετωπίσει ο Τζόκοβιτςστον ημιτελικό.

Ο Τζόκοβιτς ξεκίνησε ιδανικά το ματς. Όχι μόνο κράτησε τα δικά του σερβίς, αλλά έφτασε με χαρακτηριστική άνεση στο 5-0, κάνοντας δύο απανωτά break στα σερβίς του Τσιτσιπά. Ο Έλληνας τενίστας κατάφερε να πάρει μόλις ένα γκέιμ, με το νο 1 στον κόσμο να φτάνει με χαρακτηριστική ευκολία (μετά από 29 λεπτά) στο 6-1 και στην κατάκτηση του σετ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε πιο δυναμικά στο δεύτερο σετ αφού πήρε το πρώτο γκέιμ χωρίς να δεχτεί πόντο αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη… Ο Τζόκοβιτς κυριάρχησε εκμεταλλευόμενος και τα πολλά αβίαστα λάθη του Έλληνα τενίστα ο οποίος από ένα σημείο κι έπειτα εκνευρίστηκε κιόλας χάνοντας τη συγκέντρωση του- φτάνοντας έτσι εύκολα στο 6-2 στο δεύτερο σετ και στο τελικό 2-0 (6-1, 6-2) που του έδωσε την πρόκριση στον ημιτελικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.