ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ν. Κύργιος – Ρ. Ναδάλ στους «16» του Australian Open – Πήρε το θρίλερ ο Ελληνοαυστραλός

Ν. Κύργιος – Ρ. Ναδάλ στους «16» του Australian Open – Πήρε το θρίλερ ο Ελληνοαυστραλός

Ο Νίκος Κύργιος πήρε την πρόκριση στους «16» του Australian Open, έπειτα από επική μάχη με πέντε σετ και τέσσερα ταϊ μπρέικ. Εκεί θα αντιμετωπίσει… τον Ραφαέλ Ναδάλ.

Είναι κορυφαίοι τενίστες, αλλά δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις! Αυτός όμως είναι ένας ακόμα λόγος για να πέσουν τα… φώτα πάνω στον μεγάλο αγώνα του Ράφα Ναδάλ με τον Νικ Κύργιο. Οι δυο τους θα “κονταροχτυπηθούν” την προσεχή Δευτέρα, για μια θέση στους “16” του Australian Open

Ο Νικ Κύργιος (Νο 26 στον κόσμο) και ο Ρώσος, Κάρεν Κατσάνοφ (Νο 17), έμειναν στο κορτ για περίπου 4,5 (!) ώρες. Ο Ελληνοαυστραλός ήταν τελικά αυτός που βγήκε νικητής από τη συναρπαστική τους “μονομαχία” που κρίθηκε στα πέντε σετ, εκ των οποίων τα τέσσερα, οδηγήθηκαν στο τάι μπρέϊκ!

Ο Κύργιος έφθασε στην σπουδαία πρόκριση [ 6-2, 7-6(5), 6-7(6), 6-7(7), 7-6(10-8)], μετά από έναν αγώνα που θα μείνει αξέχαστος. Ο τελευταίος πόντος του Ελληνοαυστραλού πανηγυρίστηκε έξαλλα απ’ όσους βρέθηκαν εντός αλλά και εκτός γηπέδου. “Δεν έχω λόγια, ήταν τρελό”, δήλωσε εξουθενωμένος μετά τη λήξη του αγώνα, χαρακτηρίζοντας τη συγκεκριμένη νίκη, από τις καλύτερες στην καριέρα του.

Πολύ πιο νωρίς, ο Ράφα Ναδάλ εξασφάλισε με άνεση μία θέση στους “16” του Australian Open. Ο Ισπανός επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 6-1, 6-2, 6-4 του συμπατριώτη του, Πάμπλο Καρένο (Νο 3).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.