ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κάτοχος του Λιγκ Καπ ο ΠΑΟ – Επικράτησε σε ένα δραματικό παιχνίδι του ΟΣΦΠ

Κάτοχος του Λιγκ Καπ ο ΠΑΟ – Επικράτησε σε ένα δραματικό παιχνίδι του ΟΣΦΠ

(upd 21:26) Μετά από 10 ολόκληρα χρόνια οι δύο αιώνιοι βρίσκονται ξανά αντιμέτωποι σε έναν τελικό βόλεϊ ανδρών οποιασδήποτε διοργάνωσης (το 2010 είχαν κοντραριστεί στον τελικό του Κυπέλλου) και σήμερα το βράδυ θα μάθουμε ποιος θα κατακτήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Ο Παναθηναϊκός, παρουσία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο οποίος για πρώτη φορά παρακολουθεί από κοντά έναν αγώνα βόλεϊ, ήταν εντυπωσιακός στο πρώτο σετ και επικράτησε εύκολα με 25-17.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και στο 2ο σετ, αλλά κι ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε καταφέρνοντας να ισοφαρίσει στο φινάλε (23-20, 23-23), ωστόσο και το δεύτερο σετ πήγε στον ΠΑΟ που επικράτησε με 28-26.

Ο ΠΑΟ απέχει ένα σετ από την κατάκτηση του τίτλου, αλλά ο Ολυμπιακός με Κουμεντάκη, Ανδρεάδη στο βασικό σχήμα ήταν πολύ καλός (ειδικά στο μπλοκ) και μείωσε σε 2-1 κατακτώντας το με 16-25.

Ίδια εικόνα και στο δ’ σετ με τον Ολυμπιακό να ξεφεύγει μετά το 15-16, με 15-18 και να κατακτά και το δ’ σετ με 19-25 με τον αγώνα να οδηγείται στο τάι μπρέικ.

Στο 5ο σετ ο Ολυμπιακός με το καλημέρα προηγήθηκε με 0-2 και παρόλο που ο ΠΑΟ ισοφάρισε 6-6, δεν μπόρεσε ποτέ να περάσει μπροστά κι ο Ολυμπιακός επικρατώντας με 10-15, νίκησε με 2-3, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα και πλέον ο τίτλος θα κριθεί στο χρυσό σετ (στους 15 πόντους).

Στο τελευταίο σετ ο εκπληκτικός Κουμεντάκης οδήγησε τον Ολυμπιακό στο 3-6, όμως ο Παναθηναϊκός με τα σερβίς του Πανταλέοντα προηγήθηκε με 8-6 και 13-11, για να βαλει τη σφραγιδα του ο Βόγιν Τσάτσιτς ο οποίος με δύο δύσκολες επιθέσεις διαμόρφωσε το τελικό 15-13 χαρίζοντας τον τίτλο στον Παναθηναϊκό.

Αρχικό κείμενο

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Παναθηναϊκός κατάφερε να στεφθεί τροπαιούχος του Λιγκ Καπ, καθώς επιβλήθηκε, με 15 -13 στο 6ο (!) «χρυσό» σετ, του αιώνιου αντιπάλου του.

Πρώτο τρόπαιο μετά από 10 χρόνια για το τμήμα βόλλει του Παναθηναϊκού!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότερα σε λίγο….

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.