ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μαρία Σαράποβα: «Κρέμασε» την ρακέτα – Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση

Μαρία Σαράποβα: «Κρέμασε» την ρακέτα – Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση

Τέλος εποχής για μία τις σπουδαιότερες τενίστριες στην ιστορία του αθλήματος, καθώς η Μαρία Σαράποβα ανακοίνωσε το τέλος της τεράστιας καριέρας της, μόλις στα 32 της χρόνια.

Η Μαρία Σαράποβα αποχαιρέτησε την ενεργό δράση στο τένις, όπως έκανε γνωστό μέσω της ιστοσελίδας του περιοδικού “Vanity Fair” ανακοίνωσε αποχωρεί από το άθλημα. Η 32χρονη Ρωσίδα και πρώην Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, αποχαιρετά το τένις έχοντας πέντε τίτλους Grand Slam και 36 τίτλους WTA στη συλλογή της. Χαρακτηριστικό είναι ότι το 2004, σε ηλικία μόλις 17 ετών, κατέκτησε τον μοναδικό της τίτλο στο φημισμένο τουρνουά Wimbledon.

Η Σαράποβα, που έχει κατακτήσει και τους τέσσερις τίτλους Grand Slam στην καριέρα της (όπεν Αυστραλίας 2008, γαλλικό όπεν 2012, 2014, Γουίμπλεντον 2004, αμερικανικό όπεν 2006), έγραψε για την αποχώρησή της:

«Δίνοντας τη ζωή μου στο τένις, το τένις μου έδωσε μια ζωή. Θα μου λείπει καθημερινά. Πώς να αφήσεις πίσω τη μοναδική ζωή που έχεις γνωρίσει ; Πώς να φύγεις από τα courts που έκανες προπόνηση από τότε που ήσουν μικρό κοριτσάκι;

Το σπορ που αγαπάς, που σου έφερε δάκρυα και απίστευτες χαρές; Ένα σπορ στο οποίο βρήκες μία οικογένεια, μαζί με τους θαυμαστές που σε ακολουθούν περισσότερα από 28 χρόνια;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είμαι καινούργια σε αυτό, γι’ αυτό σε παρακαλώ συγχώρεσε με. Τένις – Σου λέω αντίο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.