O κορωνοϊός ανάγκασε τον ΜακΓκρέγκορ να δείξει την ευαίσθητη πλευρά του (φώτο)

O κορωνοϊός ανάγκασε τον ΜακΓκρέγκορ να δείξει την ευαίσθητη πλευρά του (φώτο)

Ο φοβερός και τρομερός παλαιστής του UFC, Κόνορ ΜακΓκρέγκορ, αναφέρθηκε στην πρόσφατη απώλεια της θείας του, βρίζοντας τον κορονοϊό για την πανδημία Covid-19.

Συγκεκριμένα, ο Ιρλανδός άσος έμαθε τα θλιβερά νέα ενώ ήταν έτοιμος να βγει σε απευθείας σύνδεση στην αμερικανική τηλεόραση, προκειμένου να προωθήσει μάρκα ουίσκι. Όμως, άλλαξε τα σχέδιά του και αναφέρθηκε στη φονική πανδημία κορονοϊού.
«Αυτές οι φωτογραφίες είναι από προχθές σε ένα στούντιο στο κέντρο του Δουβλίνου», έγραψε ο παλαιστής κάτω από την εικόνα, προτού αναφερθεί στην μακαρίτισσα συγγενή του.

«Δεν μπορούσα άλλο. Η καημένη, η μικρή αγαπημένη μου θειούλα. Η αδερφή της μάνας μου. Αυτός ο ηλίθιος γ…. ιός. Τι στο γ… συμβαίνει», ανέφερε ο ΜακΓκρέγκορ και συνέχισε με λεπτομερείς, πολύ προσωπικές συμβουλές, στην ανάρτησή του.

«Υγιεινή των χεριών. Υγιεινή του ν’ αγγίζεις το πρόσωπο. Υγιεινή συνεχής και επιμελής των επιφανειών που αγγίζονται. Κάτι που θα έπρεπε στ’ αλήθεια όλοι να κάνουμε έτσι κι αλλιώς», ανέφερε ο παλαιστή του UFC.

«Αν σκεφτώ όλους τους ανθρώπους που πλησιάζουν για χειραψία. Συχνά άνθρωποι μου λένε, σε παρακαλώ δεν θέλω φωτογραφία, απλά άσε με να σου σφίξω το χέρι. Και είμαι, εντάξει φίλε, ευχαριστώ. Καθώς είναι πολύ πιο αποτελεσματικό από το να παίρνεις μια φωτογραφία», συνέχισε ο ΜακΓκρέγκορ. «Αλλά είναι πολύ απρόσεχτο. Και πολύ συχνό», κατέληξε ο μαχητής του UFC.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B9sUSN1pMs0

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.