ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Πυρ και μανία» Ελληνίδα πρωταθλήτρια με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (φώτο)

«Πυρ και μανία» Ελληνίδα πρωταθλήτρια με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή (φώτο)

Σε αναρτήσεις στο Twitter η Κατερίνα Στεφανίδη εξέφρασε την έντονη δυσφορία της προς τη ΔΟΕ αναφορικά με τη σημερινή ανακοίνωση της Επιτροπής, όπου αναφέρεται οτι δεν θα παρθούν μέτρα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο εξαιτίας του κορωνοϊού.

Η Ελληνίδα ολυμπιονίκης στο άλμα επί κοντώ παραθέτει την ανακοίνωση της Διεθνούς Επιτροπής και σχολιάζει πως «δεν έχει σημασία το πώς θα είναι η κατάσταση σε 4 μήνες, το τώρα μετράει. Η ΔΟΕ θέλει να συνεχίσει να θέτουμε τη ζωή μας σε κίνδυνο, της οικογένειας μας και τη δημόσια υγεία κάνοντας προπόνηση; Μας βάζετε σε κίνδυνο τώρα, σήμερα, όχι σε 4 μήνες».

Σε παρατήρηση ενός χρήστη που την επικροτεί, σημειώνει πως «Είναι απίστευτο. Και στα ομαδικά αθλήματα που κάνουν όλοι μαζί προπονήσεις; Στην κολύμβηση; Στη γυμναστική που όλοι ακουμπάνε τα όργανα; Δεν σκέφτονται καθόλου σε τι κίνδυνο μας βάζουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/KatStefanidi/status/1239924265803284480

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.