ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σκέψεις για διεξαγωγή τους την άνοιξη

Ολυμπιακοί Αγώνες: Σκέψεις για διεξαγωγή τους την άνοιξη

Η ΔΟΕ ανακοίνωσε και επίσημα την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 για την επόμενη χρονιά, αλλά πλέον είναι πιθανό να πραγματοποιηθεί την άνοιξη και όχι το καλοκαίρι.

Αυτό υποστήριξε τουλάχιστον, ο εκτελεστικός διευθυντής αθλημάτων της ΔΟΕ, Κριστόφ Ντουμπί, ο οποίος και τόνισε στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, ότι το σενάριο της άνοιξης είναι ένα από τα δύο που εξετάζονται.

Οι δηλώσεις του Ντουμπί

«Υπάρχουν δυο πιθανά σενάρια. Η ΔΟΕ έχει τώρα δυο επιλογές. Την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2021. Η άνοιξη θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή από άποψη καιρικών συνθηκών αφού θ’ αποφύγουμε τη θερμότητα του καλοκαιριού και δεν θα χρειαστεί να μεταφέρουμε στο Σάπορο τον Μαρθώνιο και το βάδην.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπάρχει βέβαια θέμα αφού στην Ευρώπη εκείνη την περίοδο έχουμε τα μεγάλα πρωταθλήματα και το Champions League ενώ αρχίζουν και τα πλέι οφ του NBA στις ΗΠΑ. Αν οι Ολυμπιακοί Αγώνες εάν διεξαχθούν την άνοιξη θα μειωθούν τα κόστη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.