ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πρόεδρος της ιταλικής επιτροπής: «Στις 23 Ιουλίου 2021 η έναρξή των Ολυμπιακών Αγώνων»

Πρόεδρος της ιταλικής επιτροπής: «Στις 23 Ιουλίου 2021 η έναρξή των Ολυμπιακών Αγώνων»

Ο πρόεδρος της Ολυμπιακής επιτροπής της Ιταλίας (CONI), Τζιοβάνι Μαλαγκό, μιλώντας στην εκπομπή «La Domenica Sportiva» της Rai 2, τόνισε ότι περιμένει σύντομα από τη ΔΟΕ να ανακοινώσει πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες το 2021 θα ξεκινήσουν στις 23 Ιουλίου.

«Η διοργάνωση αυτή είναι ιστορική. Αναγνωρίζεται ως η πιο σημαντική στον κόσμο του αθλητισμού και πέραν αυτού. Περισσότερο από ποτέ υπάρχει μεγάλη προσδοκία ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να διασφαλιστεί ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο θα ξεκινήσουν και θα στείλουν νέα μηνύματα σε όλους. Δεν υπάρχουν επίσημα νέα αλλά υπάρχει η πιθανότητα να τα προβλέψεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΔΟΕ έρχεται σε επαφή με τις ομοσπονδίες για τις ημερομηνίες της σεζόν. Έχω μια ιδέα, ίσως να κάνω λάθος, αλλά δεν το νομίζω, επίσης επειδή μίλησα με πολλούς φίλους και συναδέλφους από αυτόν τον κόσμο: Νομίζω ότι η ΔΟΕ θα ανακοινώσει σύντομα ότι η ημερομηνία έναρξης θα είναι η 23η Ιουλίου. Με όλο τον σεβασμό, είναι η ημερομηνία που δημιουργεί τα λιγότερα προβλήματα για τις αθλητικές διοργανώσεις το 2021 , αφού υπάρχει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, το ΝΒΑ και άλλες διοργανώσεις», τόνισε μεταξύ άλλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.