ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΗΠΑ: Αθλητής έκανε ξέφρενο πάρτι εν μέσω καραντίνας – Καλεσμένη του… και μια πoρνοστάρ! (βίντεο)

ΗΠΑ: Αθλητής έκανε ξέφρενο πάρτι εν μέσω καραντίνας – Καλεσμένη του… και μια πoρνοστάρ! (βίντεο)

Σάλος δημιουργήθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, από το ξέφρενο πάρτι του γνωστού αθλητή του αμερικάνικου φούτμπολ, Ρόκουαν Σμιθ, ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και μια πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών.

Την κατακραυγή του φίλαθλου και όχι μόνο κόσμου των ΗΠΑ γνώρισε Ρόκουαν Σμιθ.

Ο 23χρονος άσος της ομάδας του αμερικανικού ποδοσφαίρου Chicago Bears πόσταρε ένα βίντεο, όπου εν μέσω καραντίνας, διασκεδάζει πάνω σε γιοτ με την πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών, Αμπέλα Ντέιντζερ.

​Η διάσημη από την ιστοσελίδα Pornhub πoρνοστάρ πόζαρε όλο χάρη με μπικίνι που διαφημίζει το εν λόγω σάιτ στο πλευρό του νεαρού άσου, ο οποίος το 2018 σαν ρούκι υπέγραψε συμβόλαιο ύψους 18 εκατ.δολαρίων με την ομάδα του Σικάγο.

Ο Σμιθ είναι εκτός δράσης από τον περασμένο Δεκέμβριο λόγω ενός τραυματισμού, όπου αναμένεται να τον κρατήσει εκτός δράσης ως τον Ιούλιο, αν και επί της ουσίας λόγω του lockdown δεν υπάρχει πρωτάθλημα.

https://www.instagram.com/p/B_xXnb7FP6v

Ο νεαρός άσος δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τα media για εξωαγωνιστικούς λόγους,αφού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς είχε ένα τροχαίο με την πολυτελή Μερσεντές του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B_vY-w0Fq5j

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.