Κ.Στεφανίδη: Κατέκτησε την «πρωτιά» σε διαδικτυακό αγώνα… αντοχής (βίντεο)

Κ.Στεφανίδη: Κατέκτησε την «πρωτιά» σε διαδικτυακό αγώνα… αντοχής (βίντεο)

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης, Κατερίνα Στεφανίδη, δεν έχει πάψει να μας εντυπωσιάζει καθώς κατέκτησε την «πρωτιά» σε διαδικτυακό αγώνα.

Η World Athletics διοργάνωσε τον διαδικτυακό αγώνα “The Ultimate Garden Clash”, με την Κατερίνα Στεφανίδη να συμμετέχει και να παίρνει τη νίκη από τις Κέιτ Ναζότ (ΗΠΑ) και Αλισον Νιούμαν (Καναδάς).

Η Κατερίνα Στεφανίδη κατάφερε σε διάστημα μισής ώρας να ξεπεράσει 34 φορές τα 4,00 μ. και να αποτύχει μόλις δύο στο συγκεκριμένο ύψος. Η Στεφανίδη αγωνίστηκε στη Φιλοθέη στο στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης”, ενώ οι δύο αθλήτριες σε στάδια των χωρών τους .

Οι απαιτήσεις του αγώνα ήταν ιδιαίτερες δεδομένο του ότι για πρώτη φορά κλήθηκαν να κάνουν αγώνα αντοχής, σε μια περίοδο μάλιστα που στο σύνολο τους προερχόταν από την παρατεταμένη περίοδο της καραντίνας και απείχαν από τον κανονικό ρυθμό προπόνησης.

Η Στεφανίδη, που εκτός τον άλλον είχε να αντιμετωπίσει και τον καύσωνα- ξεκίνησε δυνατό τον αγώνα, αφού στο πρώτο 15λεπτο είχε 19 στις 19 επιτυχημένες προσπάθειες, ενώ στο δεύτερο μέρος έκανε μόλις δύο άκυρα άλματα. Να τονιστεί πως οι αθλήτριες στις αποτυχημένες προσπάθειες έπρεπε να τοποθετούν μόνες τους τον πήχη στον στυλοβάτη.

Οι τρεις συμμετέχουσες παρότι ήταν ιδιαίτερα εξαντλημένες στο τέλος της αναμέτρησης δήλωσαν ενθουσιασμένες με τον διαφορετικό αγώνα. Η Κέιτ Ναζόν ήταν δεύτερη με 30 πετυχημένες προσπάθειες και η Άλισον Νιούμαν τρίτη με 21 προσπάθειες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Στεφανίδη θα συνεχίσει τις προπονήσεις της, καθώς έχει στο μυαλό της τη συμμετοχή σε μια σειρά από διοργανώσεις στη θερινή περίοδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.