Γ. Μπολτ: Ο πιο γρήγορος άνθρωπος στον κόσμο έγινε πατέρας – Το ελληνικό όνομα της κόρης του (φώτο)

Γ. Μπολτ: Ο πιο γρήγορος άνθρωπος στον κόσμο έγινε πατέρας – Το ελληνικό όνομα της κόρης του (φώτο)

Ο Γιουσέιν Μπολτ έγινε για πρώτη φορά πατέρας, καθώς η σύντροφός του Κάσι Μπένετ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Ο πιο γρήγορος άνθρωπος στον κόσμο δημοσίευσε και τις πρώτες φωτογραφίες της μικρής, αποκαλύπτοντας παράλληλα το όνομά της. Το μικρό όνομα της κόρης του Τζαμαϊκανού πρώην σπρίντερ θα είναι Ολυμπία, ενώ για μεσαίο όνομα επέλεξε το «lightning», που σημαίνει αστραπή, όπως δηλαδή ήταν το παρατσούκλι του όταν σάρωνε στους στίβους.

«Θέλω να ευχηθώ στη σύντροφό μου χρόνια πολλά και να πω πως είμαι χαρούμενος που περνώ αυτήν τη ημέρα μαζί σου. Θέλω να έχεις κάθε ευτυχία και θα συνεχίσω να προσπαθώ να κρατήσεις το χαμόγελο στο πρόσωπό σου. Αρχίσαμε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μας με την κόρη μας, Olympia Lighting Bolt, κι ανυπομονώ να δω τι θα φέρει το μέλλον μας. Αλλά είμαι σίγουρος πως θα είναι… ροκ για αυτήν την οικογένεια. Σ’ αγαπώ», έγραψε μέσω Instagram ο Γιουσέιν Μπολτ, με αφορμή τα γενέθλια της Κάσι Μπένετ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.