ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Παναθηναϊκός: Οριστική συμφωνία με τον Α.Ράπτη – Λεπτομέρειες απομένουν για την ανακοίνωση

Παναθηναϊκός: Οριστική συμφωνία με τον Α.Ράπτη – Λεπτομέρειες απομένουν για την ανακοίνωση

Τέλος καλό όλα καλά για τον Παναθηναϊκό στην υπόθεση του Αλέξανδρου Ράπτη, MVP του φετινού πρωταθλήματος, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και ο ταλαντούχος παίκτης θα συνεχίσει να φορά την πράσινη φανέλα.

Ο MVP των φετινών τελικών θα μείνει τελικά στους πρωταθλητές, καθώς υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 20χρονος πρώην πλέον ακραίος θα συνεχίσει στους… πράσινους αγωνιζόμενος ως διαγώνιος, θέλοντας μαζί με τον Παναθηναϊκό να εκτοξεύσει και την δική του καριέρα σε μια θέση που όπως έδειξε και στους τελικούς μπορεί να προσφέρει και με το παραπάνω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.