ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μαρία Σαράποβα: Μπήκε στη λίστα του Forbes με τις 100 πιο πλούσιες αυτοδημιούργητες γυναίκες

Μαρία Σαράποβα: Μπήκε στη λίστα του Forbes με τις 100 πιο πλούσιες αυτοδημιούργητες γυναίκες

Η Μαρία Σαράποβα μπήκε στη νέα λίστα του Forbes με τις 100 πιο πλούσιες αυτοδημιούργητες γυναίκες κάτω των 40 ετών, με την περιουσία της να υπολογίζεται στα 200 εκατ. δολάρια.

Η παλαίμαχη πια τενίστρια, που αποχώρησε πρόσφατα από τα κορτ, κατέκτησε στην καριέρα της 5 Γκραν Σλαμ, ενώ είχε χορηγικές συμφωνίες με εταιρείες κολοσσούς όπως τη Nike, την Evian και την Porsche.

H Σαράποβα ήταν 87η στη λίστα του Forbes τέσσερις θέσεις κάτω από την πάλαι ποτέ αντίπαλο της Σερένα Ουίλιαμς, που η περιουσία της υπολογίζεται στα 225 εκατ. δολάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά στην κορυφή βρίσκεται η Κάιλι Τζένερ με περιουσία στα 700 εκατ. δολάρια, παρότι πολλοί αμφισβητούν ότι τα στοιχεία είναι πραγματικά, ενώ ακολουθεί η Ριάνα με την τραγουδίστρια από τα Μπαρμπέιντος να έχει περιουσία που εκτιμάται στα 600 εκατ. δολάρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.