ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πέθανε στα 41 ο θρύλος του wrestling Brodie Lee

Πέθανε στα 41 ο θρύλος του wrestling Brodie Lee

Θρήνος στο wrestling, καθώς το Σάββατο (26/12) έφυγε από τη ζωή μόλις στα 41 του χρόνια ο Brodie Lee ​από μία ασθένεια στους πνεύμονες, η οποία, ωστόσο, δεν έχει σχέση με τον κορονοϊό, όπως διευκρίνισε η σύζυγός του.

Ο Brodie Lee ήταν ένα από τα σημαντικότερα ονόματα την προηγούμενη δεκαετία στην επαγγελματική πάλη, αφήνοντας το σημάδι του στο WWE ως μέλος της Wyatt Family με το όνομα Luke Harper. Κέρδισε tag team τίτλους, ενώ στέφθηκε και intercontinental champion.

Τον περασμένο Δεκέμβριο αποχώρησε από την εταιρεία και τον Μάρτιο εντάχθηκε στο AEW, όπου αποτέλεσε ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του Dynamite και ως Brodie Lee ήταν ο ο αρχηγός του Dark Order.

Πήρε τον τίτλο TNT από τον Cody Rhodes τον Αύγουστο και τον έχασε στις αρχές Οκτωβρίου. Από τότε δεν εμφανίστηκε ξανά στην τηλεόραση…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τραγική είδηση έχει προκαλέσει σοκ στους οπαδούς του wrestling και κυρίως στους φίλους και συναδέλφους του 41χρονου, που περιγράφουν ένα από τα καλύτερα παιδία που έχει περάσει ποτέ από τον χώρο. Το μήνυμα του κολλητού, Bray Wyatt, δε, με τον οποίο ήταν μαζί στη Wyatt Family, συγκλονίζει…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.