ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιάπωνας κυβερνητικός σύμβουλος: «Στον “αέρα” οι Ολυμπιακοί Αγώνες – Δεν ξέρω αν θα τους φιλοξενήσουμε»

Ιάπωνας κυβερνητικός σύμβουλος: «Στον “αέρα” οι Ολυμπιακοί Αγώνες – Δεν ξέρω αν θα τους φιλοξενήσουμε»

Άγνωστο φαίνεται να παραμένει το μέλλον των Ολυμπιακών Αγώνων του 2021 στο Τόκιο, καθώς ο κυβερνητικός σύμβουλος, Τακέσι Νινάμι ανέφερε ότι δεν γνωρίζει αν η χώρα του θα αναλάβει την διεξαγωγή των αγώνων.

«Δεν είμαι σίγουρος αν θα είμαστε σε θέση να διοργανώσουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ή όχι, αλλά είναι ένα υπέροχο μήνυμα στον κόσμο, καθώς ξεπερνά τη μάχη ενάντια στον κορωνοϊό. Σίγουρα, πρέπει να κάνουμε κάθε προσπάθεια», δήλωσε ο CEO της Suntory Τακέσι Νιναμι, οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Yoshihide Suga, σε διαδικτυακή συνέντευξη την Τετάρτη.

Κυβερνητικοί αξιωματούχοι επιμένουν ότι προετοιμάζονται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες αυτό το καλοκαίρι, όπως είχε προγραμματιστεί, μετά την αναβολή του περασμένου έτους λόγω της πανδημίας. Ωστόσο, οι δημοσκοπήσεις έδειξαν ότι η ελπίδα του κοινού για τους αγώνες έχει εξασθενίσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Νιναμι είπε ότι πιθανότατα θα ληφθεί απόφαση έως τα τέλη Μαρτίου, καθώς το τρίτο κύμα λοιμώξεων πιθανότατα θα συνεχιστεί μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου ή στις αρχές Μαρτίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.