ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στην κορυφή της Ευρώπης ο Μ.Τεντόγλου – Η συγκινητική στιγμή της απονομής του μεταλλίου (βίντεο)

Στην κορυφή της Ευρώπης ο Μ.Τεντόγλου – Η συγκινητική στιγμή της απονομής του μεταλλίου (βίντεο)

Υπερήφανους έκανε όλους τους Έλληνες ο Μίλτος Τεντόγλου με το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Η απονομή των μεταλλίων στο αγώνισμα του μήκους έγινε λίγο πριν την έναρξη του πρωινού προγράμματος της σημερινής ημέρας.

Ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι παρέλαβε το δεύτερο χρυσό του στη διοργάνωση, αφού κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο, που κατέκτησε πριν δύο χρόνια στη Γλασκόβη.

Το άλμα για την κορυφή

Πρωταθλητής Ευρώπης στέφθηκε ο Μίλτος Τεντόγλου στον κλειστό στίβο, πραγματοποιώντας την κορυφαία επίδοση στον κόσμο για φέτος στη διοργάνωση που διεξάγεται στην Πολωνία.

Ο Μίλτος Τεντόγλου έδειξε με την πρώτη προσπάθεια την πρόθεσή του να διατηρήσει τον τίτλο του στο μήκος, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Τορούν, αφού στον τελικό του αγωνίσματος προσγειώθηκε στα 8.35μ, που είναι και η κορυφαία εφετινή επίδοση στον κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Τεντόγλου έχει ατομικό ρεκόρ στον κλειστό 8.38μ από τη νίκη του το 2019 στη Γλασκώβη και φέτος είχε κάνει 8.21μ. Έτσι έγινε ο δεύτερος Έλληνας αθλητής μετά την Κατερίνα Θάνου (60μ, πρώτη το 1996 στη Στοκχόλμη και το 2000 στη Γάνδη) που κατακτά δύο χρυσά μετάλλια στη διοργάνωση, στην οποία η χώρα μας έχει πάρει συνολικά επτά χρυσά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.