ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ατύχημα για τον Ν.Ναλμπαντιάν – Από θαύμα γλίτωσε ο πρώην τενίστας και νυν οδηγός ράλι (φώτο-βίντεο)

Ατύχημα για τον Ν.Ναλμπαντιάν – Από θαύμα γλίτωσε ο πρώην τενίστας και νυν οδηγός ράλι (φώτο-βίντεο)

Ο Νταβίντ Ναλμπαντιάν μπορεί να μην είναι ευρέως γνωστός στο χώρο του Τένις, ωστόσο κατέχει ένα ξεχωριστό ρεκόρ καθώς είναι ο μόνος που κατάφερε να βγάλει «νοκ-άουτ» στο ίδιο τουρνουά τους Φέντερερ, Ναδάλ και Τζόκοβιτς.

Ο Ναλμπαντιάν αποσύρθηκε από τα κορτ το 2013 και ένα χρόνο αργότερα άρχισε να τρέχει σε αγώνες ράλι που είναι το χόμπι του ενώ πτοήθηκε από τα ατυχήματα που είχε το 2015 και το 2016. Κατά πως φαίνεται το ίδιο συνέβη και με το τρίτο του ατύχημα το περασμένο Σάββατο στο Rally Pagos de Tuyú, το οποίο εντάσσεται στους αγώνες του Rally Argentino.

Στην πρώτη ημέρα του αγώνα που διεξάγεται στην πόλη Χενεράλ Χουάν Μαδαριάγα της επαρχίας του Μπουένος Άιρες, ο Ναλμπαντιάν λίγο μετά την εκκίνηση έχασε τον έλεγχο του Toyota Yaris, το οποίο αναποδογύρισε αρκετές φορές μέχρις ότου ακινητοποιηθεί!

Ως εκ θαύματος τόσο ο Ναλμπαντιάν όσο και ο συνοδηγός του βγήκαν από το όχημα χωρίς να τραυματιστούν, ενώ όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Αργεντινής οι μηχανικοί της ομάδας κατάφεραν να επισκευάσουν τις ζημιές και έτσι την Κυριακή συμμετείχαν κανονικά στη δεύτερη ημέρα του αγώνα.

https://twitter.com/CarburandoTV/status/1368551376712851459

«Το τένις ήταν η δουλειά μου, το να τρέχω σε αγώνες ράλι είναι διαφορετικό. Δεν έχω πίεση εδώ, μαθαίνω κάθε μέρα και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο, όχι όμως ως επαγγελματίας», είχε πει μετά τα πρώτα του ατυχήματα ο Ναλμπαντιάν, ο οποίος είναι κι ο μοναδικός τενίστας από την Αργεντινή ο οποίος έχει φτάσει στους ημιτελικούς σε όλα τα τουρνουά Grand Slam.

Εδώ είναι ένα από τα προηγούμενα ατυχήματα του:

https://twitter.com/RallyArgentino/status/982976792460963840

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.