ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Λ.Πετρούνιας: «Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη και στους αθλητές πίσω μου που είναι απλήρωτοι εφτά μήνες όπως και εγώ»

Λ.Πετρούνιας: «Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη και στους αθλητές πίσω μου που είναι απλήρωτοι εφτά μήνες όπως και εγώ»

Στην Ελλάδα επέστρεψαν από τη Βασιλεία όπου διεξήχθη το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας ο Λευτέρης Πετρούνιας και η υπόλοιπη αποστολή της εθνικής ομάδας της ενόργανης.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κερδίζει το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής στη Γλασκόβη – Sputnik Ελλάδα, 1920, 24.04.2021

Ο Έλληνας πρωταθλητής αφιέρωσε το μετάλλιο στην οικογένεια και στον κόσμο αλλά και στους απλήρωτους συναθλητές του.

Για το μετάλλιο και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, σχολίασε ότι υπήρξαν δυσκολίες όμως συνεχίζει και τόνισε πως για τον ίδιο ήταν σημαντικό που έπειτα από δυο χρόνια απουσίας επέστρεψε εκεί που ήθελε.

Παράλληλα, τόνισε ότι πήρε ψυχολογία ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, ενώ για τις δυσκολίες στη χώρα μας με την πανδημία είπε πως πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, καθώς σκοπός μας είναι να γυρίσουμε στην καθημερινότητα μας.

«Θέλω να ανεβάζω την σημαία μας ψηλά», πρόσθεσε. Για το χρυσό μετάλλιο και που το αφιερώνει, είπε πως το αφιερώνει στα κορίτσια του και στον κόσμο αλλά και στους απλήρωτους συναθλητές του.

“Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη και στους αθλητές πίσω μου που είναι απλήρωτοι εφτά μήνες όπως και εγώ. Εγώ έχω χορηγούς, αλλά τα παιδία δεν έχουν η νέα διοίκηση να μην κάνει τα λάθη της παλιάς” είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.