Η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση στο πρωτάθλημα τραμπολίνο του Σότσι της Ρωσίας, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του ακροβατικού διαδρόμου νεανίδων.

Η 16χρονη πρωταθλήτρια εντυπωσίασε στον τελικό του αγωνίσματος, όπου συγκέντρωσε 65,800 βαθμούς (1ο πρόγραμμα: 33,000 β., 2ο πρόγραμμα: 32,800 β.) και κατέκτησε τη 2η θέση, πίσω από τη Ρωσίδα Αρίνα Καλιάντρα που είχε 67,600 β., ενώ την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε η επίσης Ρωσίδα Ξένια Λούτκοβα με 65,100 β..

Για την αθλήτρια του Απόστολου Σταυριανίδη, αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη διάκριση στο υψηλότερο επίπεδο, έπειτα από το χάλκινο μετάλλιο που είχε κερδίσει στους παγκόσμιους αγώνες ηλικιών τον Δεκέμβριο του 2019 στο Τόκιο, στην κατηγορία 15-16 ετών, στην τελευταία αγωνιστική παρουσία της πριν από την πανδημία.

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας απευθύνουν θερμά συγχαρητήρια στην Αλεξάνδρα Εφραίμογλου και στον προπονητή της για τη νέα επιτυχία της ανερχόμενης αθλήτριας, η οποία αφήνει λαμπρές υποσχέσεις για το μέλλον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!