ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Έκπληξη μεγατόνων στο Wimbledon: Ήττα και αποκλεισμός για τον Σ.Τσιτσιπά από τον Φ.Τιαφό

Έκπληξη μεγατόνων στο Wimbledon: Ήττα και αποκλεισμός για τον Σ.Τσιτσιπά από τον Φ.Τιαφό

Μία τεράστια έκπληξη έλαβε χώρα στο Wimbledon, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αποκλείεται για δεύτερη σερί φορά από τον πρώτο γύρο μετά την ήττα με 3-0 από τον Φράνσις Τιαφό.

Ο Τσιτσιπάς μπήκε… νευρικά στο παιχνίδι και είδε τον Τριαφό να του κάνει break με το “καλημέρα” και να φτάνει στη συνέχεια στο 2-0 στα game. Ο Έλληνας πρωταθλητής μείωσε σε 2-1, έδειξε να βρίσκει ρυθμό αλλά δεν μπόρεσε να “σπάσει” το σερβίς του αντιπάλου του. Στο κρίσιμο δέκατο game ο Αμερικανός σέρβιρε για το σετ και το κατέκτησε (6-4 μετά από 36 λεπτά αγώνα).

Δείχνοντας συγκεντρωμένος, ο Τσιτσιπάς μπήκε με αποφασιστικότητα στο δεύτερο σετ, παίρνοντας με ευκολία τα game που σέρβιρε, χωρίς όμως να φτάσει στο break. Ο Τιαφό όχι μόνο είχε… απαντήσεις, αλλά έκανε κρίσιμο break στο 5-4 και -παρά την μεγάλη αντίσταση του Έλληνα πρωταθλητή- έφτασε στο 6-4 μετά από 41 λεπτά και στην κατάκτηση του δεύτερου σετ.

Έχοντας… πάρει τα πάνω του ψυχολογικά, ο Τιαφό μπήκε στο τρίτο σετ με break και έφτασε εύκολα στο 2-0 στα game. Ο Τσιτσιπάς του άσκησε πίεση, έχασε με δυσκολία τα σετ που προσπάθησε για break και τελικά ηττήθηκε και στο τρίτο σετ με 6-3, δεχόμενος νέο “σπάσιμο” στο σερβίς του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.