ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Α.Νικολαΐδης: «Σαν σήμερα μου ζήτησες να παντρευτούμε» – Συγκινεί η Δώρα Τσαμπάζη (φωτό)

Απαρηγόρητη η Δώρα Τσαμπάζη για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Α.Νικολαΐδης: «Σαν σήμερα μου ζήτησες να παντρευτούμε» – Συγκινεί η Δώρα Τσαμπάζη (φωτό)

Δύο μέρες μετά την κηδεία του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, η σύζυγός του συγκινεί με νέα ανάρτηση στα social media με αφορμή την ημέρα που θα γιόρταζε τα γενέθλιά του ο σύζυγός της οποίο έφυγε μόλις στα 43 του χρόνια.

Μέσα από Instagram story που ανάρτησε μέσααπό το προσωπικό της προφίλ, η Δώρα Τσαμπάζη αφιέρωσε μερικούς στίχους από μία Καναδή ποιήτρια, ενώ έκανε γνωστό ότι σαν σήμερα, ανήμερα των γενεθλίων του, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης της είχε κάνει και πρόταση γάμου.

Πιστεύετε ότι η υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό πρόκειται περί:

  • Επαναλαμβανόμενου βιασμού από τους πελάτες του μαστροπού Η.Μίχου; (7%, 884 Votes)
  • Δράσεις εγκληματικής οργάνωσης εκπόρνευσης ανηλίκου; (17%, 2.220 Votes)
  • Και των δύο (73%, 9.352 Votes)
  • Κανένα από τα δύο (2%, 280 Votes)

Σύνολο ψήφων: 12.736

Loading ... Loading ...

Η δημοσιογράφος ανάρτησε μία φωτογραφία με τη σελίδα από την ποιητική συλλογή της Κανδής ποιήτριας και φωτογράφου, «Ο ήλιος και τα λουλούδια», με τον στίχο «Φθονώ τους ανέμους που σε βλέπουν ακόμη».

Στην ανάρτηση πρόσθεσε:

«Σαν σήμερα γεννήθηκες.
Σαν σήμερα μου ζήτησες να παντρευτούμε.
Σήμερα μόνο αυτό».

Δείτε την ανάρτησή της

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.