ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δημογραφικό: Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ελληνισμού και ουδείς ασχολείται σοβαρά με αυτό. Δεν υπάρχει ελπίδα...

Α.Χρήστου: Πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ. ύπτιο

Κατέγραψε το εντυπωσιακό 1:56.34, κατά την 1η ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κολύμβησης

Α.Χρήστου: Πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ. ύπτιο

Ο Απόστολος Χρήστου κατέγραψε το εντυπωσιακό 1:56.34, κατά την 1η ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κολύμβησης, στο Ποσειδώνιο της Θεσσαλονίκης και πήρε πίσω το πανελλήνιο ρεκόρ των 200μ. ύπτιο.

Ο αθλητής του Ολυμπιακού ήταν επί χρόνια ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ, είδε όμως τον 19χρονο Απόστολο Σίσκο να το καταρρίπτει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν κολύμπησε δύο φορές (προκριματικό και τελικό) σε 1:56.64.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Χρήστου φάνηκε αποφασισμένος να πάρει τη… ρεβάνς, πήρε τη νίκη στο αγώνισμα και ξαναέκανε δικό του το πανελλήνιο ρεκόρ, ενώ ταυτόχρονα επιβεβαίωσε το όριο για τους Ολύμπιακούς Αγώνες. Ο Σίσκος πήγε κι αυτός κάτω από το όριο για το Παρίσι, αλλά αρκέστηκε στη δεύτερη θέση με 1:57.23.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.